Pannekoeken eten bij restaurant de 3 sprong in simpelveld

/ Wij verzorgen elke

feestelijke gebeurtenis in stijl

Ons horecabedrijf bestaat uit een à la carte restaurant, een ruim terras, een gezellige brasserie, een speelhal, een afhaalfriture en een midgetgolfbaan.

 

Het is gelegen aan de rand van het Stoomstadje Simpelveld bij het Bugalowpark Simpelveld en het in aanbouw zijnde Vakantiepark Heuvelland.

 

Het is slechts enkele minuten rijden vanaf de afslag Simpelveld (A76) en vlakbij de grensovergang Bocholtz/Aken (Duitsland). Wij ontvangen u graag voor koffie, lunch of diner in ons restaurant, de brasserie of op ons terras. Tevens zijn wij ingesteld op de ontvangst van grotere gezelschappen en verzorgen wij elke feestelijke gebeurtenis in stijl.

Jos Egberts patron en eigenaar bij restaurant de 3 sprong in simpelveld

/ Jos Egberts

 

 

patron / eigenaar

Ik ben iemand die zich niets meer voelt dan een ander hoor! Daarom is hier eigenlijk niemand ‘de baas’. Op drukke dagen werk ik mee in de keuken en overdag doe ik zoveel mogelijk mise en place. Ik loop ook wel mee in de bediening, bedien de friture of doe de afwas. Geen probleem hoor.

Ook doe ik zelf, op de dranken en bier na, alle inkopen. Daarvoor ben ik dagelijks, vaak al vroeg, op pad. Dat moet ook wel want als je goede verse spullen wilt hebben moet je er vaak op tijd bij zijn. Ik koop in bij verschillende horeca groothandels; bij de een vind je dit, bij de ander dat! Ook leer je soms producten kennen die je nog nooit had gezien of geproefd en dat is nou ook zo leuk aan dat zelf inkopen!

Sally Weber manager en eigenaar bij restaurant de 3 sprong in simpelveld

/ Sally Weber

 

 

manager / eigenaar

Tot ik in juli 2010 met Jos restaurant de 3 Sprong overnam, heb ik al vele jaren in de Zuid-Limburgse horeca gewerkt, voornamelijk in de bediening.

Het leuke is dat er zeer regelmatig hier bij De 3 Sprong mensen binnen komen die ik ken van mijn vorige werkgevers. Ook zijn dat soms vakantiegasten die bij toeval weer op mijn pad komen.

De wereld is klein!

Hier voel ik mij als een vis in het water; je kunt lekker je eigen ding doen en wanneer je dat wilt. Zo doe ik graag decoreren en wat dat betreft kan ik me hier wel uitleven hoor! Ook maak ik hier samen met chefkok Maurice heerlijke bonbons!

Ik ga heel graag met mensen om en kan mij eigenlijk wel met iedereen verstaan. Het leuke aan De 3 Sprong is dat er zoveel verschillende mensen komen. Het is nooit saai!

Maurice Dresen chefkok bij restaurant de 3 sprong in simpelveld world of warcraft

/ Maurice Dresen

 

 

chefkok

Ik werkte hier al enkele jaren voordat Jos en Sally de zaak overnamen. Zij zijn voor mij geen baas en bazin, maar zijn echte vrienden geworden.

In mijn vak ben ik een ‘pietje precies’ mag ik wel zeggen. Er gaat dan ook niets de keuken uit zonder dat het mijn goedkeuring heeft, geloof dat maar.

Regelmatig ga ik met Jos mee inkopen doen, vooral als we veel nodig hebben vanwege feestdagen of partijen. Dat is leuk werk. Het is geruststellend als je voelt hoe botermals de zojuist afgesneden biefstukken aanvoelen. Hoe glashelder de oogjes van de forellen je aankijken en

hoe heerlijk verse groenten ruikt.

Het is voor een kok als ik heerlijk dat je alle sauzen vers mag, nee, moet maken. En dat we zoveel feesten hebben waarvoor we mooie en smakelijke buffeten maken in eigen keuken. Zelfs het koken voor een touringar met 50 gasten gebeurt hier ambachtelijk en met verse producten!

© 2016 / De 3 Sprong / All rights reserved